Bezorging

Onze producten worden binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd, meestal binnen 24 uur. Hieronder vind je een overzicht wanneer je jouw product kan verwachten.

Besteld voor 17:00 op             

Jouw product in huis voor 18:00 op

Niet thuis? 2e bezorging op

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Vrijdag

Zaterdag

Maandag

Zaterdag

Dinsdag

Woensdag

Zondag

Dinsdag

Woensdag

 

Ben je niet thuis als PostNL jouw product komt bezorgen? Dan biedt PostNL standaard jouw bestelling aan bij de buren. Zijn je buren ook niet thuis? Dan zal de bezorger een bericht achterlaten in jouw brievenbus. Dit bericht zal een ‘niet-thuis-code’ bevatten. Met deze code kunt u dezelfde dag nog tot 22:00 uur op de website van PostNL aangeven wanneer de bezorger voor een tweede keer langs kan komen. Je bepaalt dan zelf welke dag, tijd en locatie. 

Het indienen van een klacht
Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent geweest met onze service. Om dit vervolgens te voorkomen in de toekomst willen we graag jouw klacht horen. Neem even contact op met de klantenservice. Wij streven er naar om binnen 1 werkdagen te reageren.

Speciale wens?
Wil je wellicht een product met je eigen logo of een groot aantal aanschaffen? Neem dan contact met ons op en wij zullen je spoedig verder helpen.